Duurzame webshop voor Doemarkt Van Gheluwe

Zondagvoormiddag en nog snel even wat tuingereedschap nodig? Of zijn de brokken voor de hond bijna op? Doemarkt Van Gheluwe uit Dentergem heeft het allemaal!
Ze zijn gespecialiseerd in doe-het-zelf-materialen, tuin, decoratie en dier. Ook voor hout op maat kan je bij hen terecht. Bestel je liever uit je luie zetel? Dat kan nu ook, via de webshop die Webdude creëerde voor Doemarkt.

Webshop

De vraag

Nadat Doemarkt Van Gheluwe eerder hun winkelruimte fors uitbreidde, zagen ze echter geen goede plaats om honderden decoratie- en tableware artikelen uit te stallen. Daarom kwam Niels van Doemarkt bij Webdude aankloppen. “Zou het geen goed idee zijn om onze decoratie-artikelen online te verkopen en een webshop te laten maken?”

Daarnaast kon de huidige website een opfrisbeurt gebruiken. Doemarkt had nood aan een website waar gebruikers op een eenvoudige manier hun weg konden vinden en hun bestelling plaatsen.

De oplossing

Doemarkt denkt aan de toekomst en ging zonder twijfelen voor een duurzame oplossing. Met deze nieuwe webshop sloegen ze de juiste weg in naar de digitalisering van hun bedrijf.

We herbouwden de website van Doemarkt volledig vanaf 0 op. Steunend op een makkelijk CMS-systeem, werd de website in een verfrissend nieuw jasje gestopt die matchte met de huidige huisstijl. De opmaak van de pagina’s gebeurde met een sterke focus op SEO, want wat ben je met een webshop die moeilijk terug te vinden is in Google?

Doorheen het proces werden verschillende functionaliteiten toegevoegd, voor zowel Doemarkt als de klant. En de resultaten zijn er ook naar! 

Doemarkt Mobiel

Het resultaat

Door onze krachten te bundelen met Doemarkt, maakten we een snelle, succesvolle webshop die mobiel ook heel makkelijk is in gebruik.
Op een paar maanden draaide de webshop van Doemarkt Van Gheluwe elf maal de omzet. ELF maal! Hoe? Dat lees je hier:

Scroll naar boven