Verhoog je inkomsten met een professionele website

Een website is niet enkel code en design. Het de plaats waar de zoektocht van een nieuwe klant begint. We bekijken samen hoe we jouw idee kunnen omzetten naar een online succesverhaal.
Ons doel is niet louter een mooie site maken, maar ook een site die klanten oplevert.

Waarom een website laten maken?

Geloofwaardigheid

Vele potentiële klanten starten hun zoektocht naar informatie online. Wanneer ze op een professionele site terecht komen, vergroot dat de geloofwaardigheid van jouw bedrijf.

Nieuwe klanten

Een website kan je geografische bereik vergroten. Je kan klanten aantrekken in nieuwe gemeenten waar je dus anders niet zichtbaar zou zijn.

Altijd bereikbaar

Klanten raken altijd aan jouw informatie. Door een contactformulier of een e-mailadres online te plaatsen kunnen klanten je altijd bereiken.

Omzet genereren

En tot slot, de allerbelangrijkste reden: meer potentiële klanten bereiken die resulteren in een grotere omzet.

Hoe wij een site voor jou maken

Website laten maken stap één: kennismaking

1. Kennismaking​

We bellen, mailen, spreken af of leggen een online meeting in, wat jij het makkelijkst vindt. We leren elkaar kennen, maar ook jouw klanten en business. Zo maken we een goede website. We kijken naar de toekomst en stellen doelen voor jouw project.

Website laten maken stap twee: design en ontwikkeling

2. Webdesign & ontwikkeling

Nadat we genoeg informatie hebben gaan we aan de slag met jouw website. We stemmen af over het design en nadien start de ontwikkeling van je website. Onderweg nog een aanpassing nodig? Dan nemen we die gewoon mee!

Website laten maken stap drie: hosting

3. Hosting​

Na de ontwikkeling zetten we jouw website online. We hosten jouw website bij een partner van ons die de veiligste én snelste in België is. Wil je de website zelf hosten? Geen probleem!

Nood aan wijzigingen?
Wij optimaliseren graag mee!

Een site is een levend iets. Daarom is een maandelijkse evaluatie en update een pluspunt voor je online zichtbaarheid.
Heb je een nieuwe dienst, open je een webshop of wil je nieuwe strategieën uitproberen?
Wij staan voor je klaar!

Wat kost het om een website te laten maken?

Groei

Voor starters

€800
749 - €1449
 • Meer dan een prima online visistekaartje
 • Snelle & mooie site in jouw huisstijl
 • Makkelijk zelf aanpassingen maken
 • Geoptimaliseerd voor mobiel
 • In overeenstemming met de GDPR-regelgeving
 • Back-ups
 • Basis analytics
 • Basis SEO

Premium

Voor bedrijven met specifieke noden

€1500
1449+
 • Webshop, externe systemen of net dat tikkeltje meer
 • Snelle & mooie site in jouw huisstijl
 • Makkelijk zelf aanpassingen maken
 • Geoptimaliseerd voor mobiel
 • In overeenstemming met de GDPR-regelgeving
 • Back-ups
 • Uitgebreide analytics
 • Uitgebreide SEO
MEEST GEKOZEN

Hosting, onderhoud & support

Om een site optimaal te laten werken, sturen we best maandelijks bij.
We kijken of je CMS-systeem een update nodig heeft, werken plugins bij en bekijken foutmeldingen indien die er zijn. Daarnaast gebruiken we de resterende tijd om aanpassingen te doen of je analytics te evalueren. Op basis daarvan sturen we jouw SEO bij.

website laten maken, hosting

Veelgestelde vragen over een website laten maken

 • Je (bedrijf) komt professioneel over.
 • Potentiële klanten kunnen dag en nacht hun antwoorden vinden op jouw website.
 • Je bent 24/7 bereikbaar: klanten contacteren jou via het contactformulier waar en wanneer ze dat zelf willen ze willen. Overdag via hun desktop, 's avonds in de zetel via hun smartphone of tablet. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor alle toestellen.
 • Je vergroot je bereik: je bedrijf is niet enkel lokaal terug te vinden, maar voor iedereen met toegang tot het internet.

Een website van Webdude start bij een prijs van 749 euro. We maken jouw website op maat: we kijken welke functionaliteiten we nodig hebben om jouw project tot een goed einde te brengen.

 

In een goede website kruipt heel wat werk. Wij gaan verder dan enkel de website maken. We werken alles SEO-gericht af zodat je website klanten aantrekt en niet ergens rondzweeft op het internet.

Broodnodig: hosting, domeinnaam en onderhoudskosten. Afhankelijk van hoeveel pagina's er op jouw website staan en welke functionaliteiten we samen opzetten, kijken we welke hosting er gepast is. Daarnaast houden we je website veilig door deze regelmatig aan een onderhoud te werpen.

Wil je bijvoorbeeld geautomatiseerde e-mails sturen of online advertenties plaatsen om meer bezoekers te lokken? Dan hou je beter ook rekening met deze zaken bij het opmaken van je budget.

Zeker en vast! Wij bouwen onze websites altijd op een CMS (Content Management Systeem) zoals WordPress.
Indien je dat wenst, maken we jou wegwijs in hoe je zelf pagina's bewerkt of nieuwe pagina's aanmaakt.

Webdude kent alle kneepjes van het vak om zo snel mogelijk in Google terecht te komen. Door de juiste online marketing toe te passen en SEO-gericht te werken komt jouw website in geen tijd in de zoekmachines tevoorschijn.

Door de juiste online marketing toe te passen en SEO-gericht te werken zullen jouw pagina's hoger scoren in de zoekmachines. Webdude helpt je heel graag met hoger scoren in Google!

Scroll naar boven