App laten bouwen

Een performante app laten maken vergt heel wat inspanning en technische kennis. We kijken eerst of we je kunnen helpen met een webapplicatie. Een web app draait in je browser en is daardoor meteen beschikbaar op alle apparaten.

Waarom een mobiele app laten ontwikkelen?

Soms hebben we nood aan de functies van een mobiel toestel. Denk aan opslag, de camerafuncties, GPS, … Dan bouwen we samen een mobiele applicatie. We richten ons 100% op de eindgebruiker van de mobiele app. Daarnaast denken we strategisch met je mee.

App laten maken, Essevee applicatie

Een app laten maken in 4 stappen

Bij Webdude maken we gebruik van een hybride platform om onze apps te maken. We schrijven de code 1 maal, maar kunnen die zowel voor Android als iOS applicaties gebruiken. Dat bespaart tijd én beperkt de ontwikkelingskost. Het ontwikkelingsprocess gaat als volgt:

1. Analyse

Eerst analyseren we het probleem. Dan kijken we samen hoe we een app-gerichte oplossing kunnen creëren. Aan de hand van wireframes krijgen we een eerste zicht op het gebruik van de applicatie.

2. Design

We maken een visueel ontwerp. Dit kan een standaard app-layout zijn. Of net dat tikkeltje meer. Een applicatie moet makkelijk in gebruik zijn, daarom focussen we hard op UX/UI. In deze stap wordt alles voorbereid voor de latere ontwikkeling.

3. Ontwikkeling

Daarna gaan we het design gaan omzetten in correct werkende code. Op het einde van deze fase wordt de applicatie beschikbaar voor de eindgebruiker. Wil je in de toekomst nog extra functionaliteiten toevoegen?
We staan voor je klaar!

4. Support

Indien je dat wenst, staan we jou bij om alles op te volgen na de lancering: We voeren updates uit, plaatsen nieuwe content, doen technisch onderhoud, analyseren het gebruik, maken rapporten, ...

Neem contact op

We antwoorden binnen de 24u

    Scroll to Top