Social media opleiding voor Firma Delmote

Op zoek naar een stevige machine voor een pittig werkje? Het familiebedrijf Firma Delmote is al méér dan 35 jaar gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van kwaliteitsvolle compacte machines. Mini- en midigraafmachines, trackloaders, wielladers, knikwielladers, rupsdumpers en verdichtingsmachines. Wij hielpen hen bij hun social media.

Delmote machines
Social Media

De vraag

Social media accounts opgezet: YES! Maar waar beginnen we juist? Die vraag stelde Firma Delmote, zoals vele anderen, zich ook. Facebook, Instagram, LinkedIn? Welke type posts maken we? Op welke tijdstippen posten we? Hoe krijgen we meer likes op onze pagina en op onze posts?

Firma Delmote wou hun sociale media efficient gaan gebruiken om zo meer zichtbaar te worden en meer engagement te genereren.

Het resultaat

We stonden te popelen om Firma Delmote én Delmote engineering te helpen: het was de eerste echte uitdaging voor Webdude als bedrijf én een gekende zaak in de buurt van Waregem, twee mooie vliegen in één klap.

We bundelden al hun vragen in een op-maat-gemaakte social media opleiding die focuste op het gebruik van Facebook, Instagram & LinkedIn. We startten vanaf 0 en hechtten heel wat belang aan de basics van social media:

Boek opleiding social media Delmote
Scroll naar boven